Wolffer: “Niet bang voor terugkeer De Haas”

Nu Tom de Haas op de weg terug is na zijn knieblessure, heeft Maarten Wolffer er een directe concurrent bijgekregen. Daar ligt de spits van BSC Unisson 3 geen seconde van wakker; hij rekent op een basisplaats. “Ik weet wat ik kan. Als ik dat laat zien, zal ik altijd blijven spelen”, stelt Wolffer in gesprek met BSCU3 Inside.

“Het gaat er natuurlijk wel om of je gaat beginnen. Dan is het aan mij om te laten zien dat ik erin hoor. Ik ben er wel van overtuigd dat ik dat kan”.

De terugkeer van De Haas heeft wel voor een extra prikkel gezorgd bij Wolffer. “Ik ken mijn kwaliteiten. Bovendien ga je van concurrentie alleen maar beter spelen. Ik heb daar helemaal geen problemen mee, het hoort ook bij een club als BSC Unisson. Met een extra spits wordt de selectie versterkt en dat is alleen maar prettig met de vele wedstrijden op komst. Ik ben niet bang om mijn basisplek kwijt te krijgen. Ik krijg die vraag de laatste weken steeds van jullie, maar de situatie blijft hetzelfde. Ik blijf vechten voor mijn plek. Meer hoef ik daar niet over te zeggen.”

Op trainingen oogt De Haas scherp en gretig, dus het is niet ondenkbaar dat de in een vormcrisis verkerende Wolffer op de bank begint volgende week tegen Bon Boys. Maar zelfs als hij wordt gepasseerd, verwacht Wolffer snel weer in de basis terug te keren. “Vroeg of laat komen ze toch altijd weer bij mij uit. Als ik de kans krijg, ben ik ervan overtuigd dat ik ‘m ga pakken. Ik wil gewoon alles spelen.”

wolffer

Foto: http://www.bewegingsonderwijsenschede.com/vakleerkrachten/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *