Van Raalte onder grote druk na afgang BSC Unisson 3 tegen FC Aramea 3 (7-1)

Technisch manager Barels: “We moeten elkaar blijven steunen”

De fans van BSC Unisson 3 zijn gefrustreerd door de slechte start van het voetbalseizoen van het team. Technisch manager Patrick Barels van de Boekelose club zegt echter vertrouwen te houden in de mensen die elke dag hard voor de club werken. “Het is een verschrikkelijke start, maar we moeten elkaar blijven steunen. We zijn pas vijf wedstrijden onderweg”, aldus Barels op Twitter na vragen van fans van het team waar Ronald van Raalte al sinds mensenheugenis speler/coach is.

BSC Unisson 3 kreeg klop van FC Aramea 3: 7-1

Teleurstellende seizoenstart

BSC Unisson speelde vorige week teleurstellend gelijk tegen Bon Boys (2-2) en kreeg een flinke tik te verwerken bij FC Aramea, waar het afgelopen zondag met maar liefst 7-1 onderuit ging. Daarmee beleeft het team wederom een teleurstellende seizoenstart.

“Mensen zijn gefrustreerd, ik ben gefrustreerd, de staf en spelers zijn gefrustreerd. We weten allemaal dat we beter kunnen dan dit”, aldus Barels. “Ik verdedig iedereen bij de club die er elke dag alles aan doet om dit om te draaien. Voetbalteams kunnen ook wedstrijden verliezen, het hoort bij de sport.”

Jansen: “tactiek werkte niet”

Doelman Mike Jansen stak zijn onvrede direct na de wedstrijd niet onder stoelen of banken. “Als je verliest met 7-1 lijkt het me duidelijk dat de tactiek niet deugt. Ik begreep er ook niks van. Hier, ik heb er een foto van gemaakt, snap jij dit?”, aldus Jansen tegen BSCU3 Inside.

BSCU3 Inside wist beslag te leggen op het tactisch plan van de Boekeloers

Van Raalte: “geen zorgen over positie”

BSC Unisson 3 weet alleen PW 5, Eilermark 3, TVV 4 en Suryoye-Mediterraneo 5 nog onder zich op de ranglijst. Alle teams hebben echter 1 of 2 wedstrijden minder gespeeld.

Van Raalte zei zondag zich geen zorgen te maken over zijn positie. “Ik kan me beter concentreren op dingen die ik zelf in handen heb. Als je veel meer kansen blijft krijgen dan de tegenstander, dan ga je vanzelf winnen”, aldus de speler/coach van het geplaagde BSC Unisson 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *