Transferblog zomer 2018: ‘Technisch hart reageert direct en legt Jochem Heeks vast’

In dit blog blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen in de transferzomer. Geliefd en gehaat; geruchten en speculaties vindt u in deze rubriek, net als alles over de afgeronde transfers. Bekijk hier ons blog over de ontwikkelingen binnen en buiten de selectie van BSC Unisson 3. Praat mee door een reactie te plaatsen onderaan dit bericht.

‘Technisch hart reageert direct en legt Jochem Heeks vast’

09-06-’18 | 22.10. Het lijkt erop dat Ronald van Raalte en Patrick Barels geen halve maatregelen nemen nadat blijkt dat Schukkert en J. Nijhuis flirten met een overstap naar het 4e. Vrijwel direct na dit nieuws komen er berichten en ook beelden naar buiten, waarop is te zien dat oudgediende Jochem Heeks zijn handtekening zet onder een contract bij BSC Unisson 3. Heeks onthield zich van commentaar, maar Barels was bereid de media kort te woord te staan: ‘in deze tijd moet je snel zijn. Natuurlijk hebben we een schaduwlijst. Toen we hoorden van deze geruchten hebben we snel gehandeld en Jochem gelijk een contract voorgelegd.’

Ook Nijhuis in belangstelling 4e. Van Raalte: ‘Stuitend’

09-06-’18 | 21.36. Er lijkt een ware leegloop op komst bij het derde elftal. Naar nu blijkt staat niet alleen aanvaller Schukkert in de belangstelling van het gepromoveerde 4e elftal, maar ook verdediger annex leider Johan Nijhuis weet de schijnwerpers op zich gericht. Voor hem zou een driejarige aanbieding klaarliggen, wat zou betekenen dat hij zijn carriere ook in het 4e afsluit. Lokale media wisten ook Nijhuis te fotograferen met het 4e elftal.

Desgevraagd reageert Van Raalte woedend: ‘Stuitend dit, helemaal omdat Nijhuis ook nog lid van de technische staf van het derde is. Of beter gezegd: wás!!’. Ook  dit krijgt ongetwijfeld nog een staartje.

‘Technisch hart 4e spreekt met entourage Schukkert’

09-06-’18 | 20.02. Wordt de interesse van BSC Unisson 4 in Ron Schukkert concreet? Al maanden gonst het van de geruchten over een op handen zijnde transfer van Schukkert van het 3e naar het 4e. Het kampioenschap van het 4e lijkt de zaken nu in een stroomversnelling te hebben gebracht. TC Tubantia meldt dat het 4e in gesprek is met de entourage van Schukkert om de persoonlijke voorwaarden te bespreken. Schukkert zelf lijkt er al helemaal klaar voor, getuige onderstaande foto. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *