Stem op de InnoFour SPELER vd WEEK

Het was weer een bewogen week voor BSC Unisson 3. Maar wie was de SPELER van de WEEK? [Update 23-11-2016: Johan Nijhuis wint de verkiezingen met overweldigende meerderheid: 514 uit 662 stemmen. Gefeliciteerd Johan!].

Deze week heb je de keuze uit Ron Schukkert, Ronald van Raalte en Johan Nijhuis. Stem door te klikken op een van de drie kandidaten (of lees eerst de uitleg er onder):
[socialpoll id=”2402186″]

Heb je moeite om een keuze te maken? Lees de redenen om op deze kandidaat te stemmen!

Ron Schukkert

Ron kwam onlangs negatief in het nieuws met zijn biografie, maar bleef koel en scoorde afgelopen zondag in de verloren competitiewedstrijd tegen WVV 6 het enige doelpunt. Hij voert de topscorerslijst van het derde aan met vier doelpunten. Beloon hem met een stem!

Ronald van Raalte

Sinds het begin van de competitie ligt Ronald al onder vuur en onlangs sprak hij zelfs namens de selectie van derde een persboycot uit! Desalniettemin houdt hij het hoofd koel en probeert elke week weer het maximale uit deze moeilijke groep te halen. Steun hem in de vorm van een stem!

Johan Nijhuis

Is ondanks de matige resultaten al weken een rots in de branding in de defensie van het derde. Sprak onlangs zijn ambities uit om de equipe zelfs als aanvoerder bij de hand te nemen! Werd afgelopen zondag nog uit het veld gestuurd maar geeft altijd alles voor het team, stem daarom op Johan!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *