Statement Hegeman omtrent transfergeruchten

Frank Hegeman heeft in een officieel statement gereageerd op de ophef die is ontstaan rondom zijn mogelijke rentree bij BSC Unisson 3.

Statement Hegeman

Tegen BSCU3 Inside zegt Hegeman het volgende: ‘Via deze weg wil ik namens mijn zaakwaarnemer de geruchten die de ronde doen over een mogelijke terugkeer naar BSC Unisson 3 ontkrachten. Ik heb een contract tot 2018 en zoals dat in de voetballerij werkt zegt dat niet zoveel maar van een aanbieding is geen sprake. Ik speel graag een spelletje golf met Patrick Barels en zodoende sta ik graag met hem op één (golf) veld. Het is jammer dat de media dit soort woorden weer totaal uit zijn verband rukken. Ik focus mij op dit moment op een carrière bij de KNVB en zie wel waar het schip strandt.’

Carrière niet voorbij

Hegeman ontkent met klem dat zijn voetbalcarrière definitief voorbij is. Dat is ook de reden dat hij woensdag met een statement komt. ‘Om onbetrouwbare berichten te voorkomen, heb ik besloten om een statement naar buiten te brengen en te ontkennen dat ik deze transfer maak. Bedankt.’

Schukkert niet overtuigd

Topscorer Ron Schukkert twijfelt aan de woorden van Hegeman. Als hem naar een reactie wordt gevraagd omtrent dit statement, antwoordt hij: ‘met andere woorden: volgende week wordt het contract getekend. Ik loop lang genoeg mee in dit wereldje om te weten dat je dit niet al te serieus moet nemen. Het hoort bij het spel. Ik heb goede hoop dat we Hegeman volgend jaar in ons team kunnen verwelkomen. En zo niet, dan breng ik nog een paar sappige verhalen over hem naar buiten in mijn volgende biografie‘.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *