Spelersbeoordelingen eerste seizoenshelft (deel 4/5)

Het seizoen is halverwege, tijd om de balans op te maken. Hoe presteren de spelers van BSC Unisson 3 tot nu toe? Een onafhankelijke jury oordeelt onverbiddelijk. In dit deel: Arjan Meijeringh, Robbert Hoogeveen, Sjoerd van de Peet en Bas Hassink.

Arjan Meijeringh
Rapportcijfer: 6,17

Meijeringh werkte een anonieme eerste seizoenshelft af. Speelt vaak als controlerende middenvelder, wisselt daar sterke duels af met zeer matige. Begon wel enorm goed aan het seizoen door in de zomer te trouwen en de voltallige selectie van BSC Unisson 3 daarbij uit te nodigen. Tot op heden worden er nog flessen drank, mobiele pinautomaten en andere attributen vermist op deze accommodatie. Heeft de hoge verwachtingen als oud-selectiespeler nog niet kunnen inlossen dit seizoen. Zal bovendien moeten werken aan zijn productiviteit, want scoorde dit seizoen als middenvelder nog niet een keer. Met zijn (levens)ervaring en cruciale positie binnen het team zal hij in de tweede seizoenshelft moeten opstaan en een van de kartrekkers van het derde moeten worden, om te voorkomen dat zijn carrière als een nachtkaars uitgaat.

Robbert Hoogeveen
Rapportcijfer: 6,56

Werd deze zomer aangetrokken van het voormalig zesde elftal, het satellietteam van het derde. Verbaasde in positieve zin door de niet al te hoge verwachtingen te overtreffen met dynamisch en doelgericht spel vanaf de zijkant van het middenveld. Helaas houdt deze dynamiek nooit zo heel lang stand in de wedstrijden van Robbert. Vermoedelijk heeft dat te maken met het feit dat hij dit seizoen nog niet in trainingskleren op De Zweede is gesignaleerd. Heeft laten zien dat hij kwaliteiten heeft die bij dit team zeer welkom zijn, maar zal deze vaker moeten tonen om écht van waarde te zijn voor het derde. De vraag is of de losbandig levende Hoogeveen het ook kan opbrengen om meer te leven voor zijn sport en om te komen trainen. Nu de druk op Van Raalte toeneemt zou hij weleens een van de slachtoffers kunnen worden van de aangetrokken discipline binnen het team.

Sjoerd van der Peet
Rapportcijfer: 6,03

Heeft een matige 1e seizoenshelft achter de rug. Is een speler die gezien zijn gevoelige rechtervoet de bal op een stropdas kan leggen bij een medespeler en hierdoor spelers vrij voor de keeper kan zetten. Heeft dit helaas nog te weinig geëtaleerd. Heeft ook een aantal wedstrijden wellicht niet op zijn favoriete positie op het middenveld gespeeld maar dit mag geen excuus zijn. Zou daarnaast eigenlijk zorgenvrij kunnen spelen daar hij niets meekrijgt van alle negativiteit en incidenten over het team in de media en daarom ook zelf “nooit” negatief in het nieuws komt. Scoorde toch al 2 keer dit seizoen waarvan 1 keer helaas in eigen doel wat meteen 3 punten voor de tegenstander opleverde. Zal zich in de 2e helft van het seizoen toch moeten verbeteren om het team verder en hogerop te helpen.

Bas Hassink
Rapportcijfer: 6,45

Na een jaar afwezigheid toch weer teruggekeerd op het oude nest omdat hij het stapje hogerop niet kon bolwerken. Speler die wel altijd doet wat er gevraagd wordt en zichzelf altijd wegcijfert voor het team. Nooit een 8 maar ook nooit een 5. Is tevens hoofdsponsor van het team en is daardoor verzekerd van een plaats in de basis? Coach van Raalte zal dit echter nooit bevestigen daar hij rijkelijk wordt beloond mede door het geld van de hoofdsponsor. Hopelijk kan Hassink de 2e seizoenshelft boven zichzelf uitstijgen en zo zichzelf en het team hogerop helpen. Hij haalt hierdoor bij de tussenbalans wel een goed gemiddeld cijfer waar menigeen toch wel jaloers op zal zijn.

Meer spelersbeoordelingen

Lees ook hoe de andere spelers in de winter van het seizoen 2016-17 werden beoordeeld:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *