Speler BSC Unisson 3 loopt blessure op bij speedsoccer

Het volgende incident lijkt bij BSC Unisson 3 alweer geboren. Speler Tom de Haas speelde afgelopen woensdag 10 mei zonder medeweten van de clubleiding mee bij een speedsoccer wedstrijd. Hierbij liep hij een dusdanige knieblessure op dat hij voor de belangrijke zes puntenwedstrijd tegen NEO 6 komende zondag niet inzetbaar is.

Het speedsoccer veld in Wierden alwaar het incident plaatsvond

Barels verbolgen

Is de Haas bezig om een vertrek te forceren? Of is dit pech aan het einde van een loodzwaar seizoen. Zegt u het maar! Technisch directeur Barels reageert verbolgen: “Het is ontoelaatbaar dat een speler bij een Speedsoccer wedstrijd mee speelt zonder onze toestemming. Contractueel bestaat daar geen twijfel over. Wat mij betreft volgt hier een passende straf. Zeker gezien het feit dat de Haas in de eerste seizoenshelft ook al betrokken was bij een doping incident en lang uit de roulatie was.
Ik zal dit zeer zeker bespreken binnen de club met coach van Raalte.”

Van Raalte vreest voor positie

Coach van Raalte reageerde desgevraagd als volgt: “Ik vind het zeer teleurstellend dat een speler van zijn kaliber zijn verantwoording niet pakt. Zeker gezien de belangrijke wedstrijd van komende zondag waar toch financieel veel van af hangt en de positie op de ranglijst. Bovendien begrijp ik het ook niet wat een speler van zijn niveau bezielt om aan een Speedsoccer wedstrijd mee te doen. Qua snelheid en intensiteit past deze sport totaal niet bij hem. Het ergste is dat mijn positie hier ook mede vanaf hangt nu ik ook deze speler weer moet missen. Ik zal met de clubleiding intern bespreken wat we hier verder mee gaan doen.

Speler de Haas was helaas niet bereikbaar voor commentaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *