Selectie BSC Unisson 3 gaat dagje uitwaaien in Winterberg

Volgens diverse bronnen vertrekt de hele selectie van BSC Unisson 3 op 21 januari volgend jaar voor tenminste één hele dag naar Winterberg.

“Na een veelbewogen en hectische eerste seizoenshelft wordt het tijd voor ons om eens goed bij te komen en uit te waaien, dat hebben we wel eens verdiend. Zeker gezien de manier waarop we zijn behandeld door de pers (het team kondigde een mediaboycot af, red.) de afgelopen periode, waardoor er veel strubbelingen zijn ontstaan tussen mijn jongens” spreekt trainer/coach van Raalte.”

Zo haalde onlangs assistent leider/speler Nijhuis flink uit naar assistent assistent leider/speler Wolffer op Veldmeijer: “Hij zorgt steeds voor onrust en stookt continu spelers tegen elkaar op in de kleedkamer. Hij lijkt wel een wandelende kachel” aldus Nijhuis. Wolffer op Veldmeijer laat op zijn beurt geen spaan heel van Schukkert; “Hoe durft hij met z’n biografie, hij is zelf een koorknaap” spreekt Wolffer. “Zo kan het dus echt niet langer en daarom wordt het tijd om de koppen weer dezelfde kant op te krijgen. De reservering voor het vervoer e.d. zijn inmiddels gemaakt” aldus een emotionele van Raalte tegenover BSCU3 Media.

Verdere info volgt.

2 gedachten over “Selectie BSC Unisson 3 gaat dagje uitwaaien in Winterberg”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *