Van Raalte zet kwaad bloed bij BSC Unisson 3: ‘Dat soort dingen moet hij niet meer zeggen’

Ronald van Raalte heeft geen goede beurt gemaakt bij de clubleiding van BSC Unisson. De trainer van de Boekeloërs liet zich onlangs uit over zijn aanvallers. Hij noemde hen ‘slecht gescoute spitsen’, na de nederlagen tegen WVV ’34 6 (2-1) en Achilles ’12 7 (5-3)

Voorzitter Stokkers houdt vertrouwen in Van Raalte

Sportieve crisis

“Ronald moet dat soort uitspraken niet meer doen. Iedereen kan echter in de fout gaan. Daar hebben we met hem over gesproken en het is klaar nu”, countert technisch directeur Patrick Barels in het Twentse Courant Tubantia.

Patrick Barels is resoluut

Door de negende nederlaag van het seizoen tegen Achilles ’12 7 is er nu een sportieve crisis in Boekelo.

Clubleiding

Vier jaar geleden maakte hij iets soortgelijks mee bij BSC Unisson. “Toen werd ik ontslagen omdat ik maar drie punten in zeven wedstrijden pakte. Of ik nu voor mijn baan moet vrezen? Dat weet ik niet, dat moet je aan de clubleiding vragen”, zegt de trainer.

Vertrouwen

De clubleiding van BSC Unisson sprak zondag het vertrouwen in de Boekelose oefenmeester uit. “Deze club heeft de afgelopen jaren wel in zwaarder weer gezeten”, zei directeur Rob Stokkers.

Update 24-3

Eerder in de week was Ronald van Raalte nog beschikbaar voor commentaar. Op de training van donderdag was hij afwezig. Hij zou zich ziek hebben gemeld. Opvallend was ook dat Johan Nijhuis, Edwin Duivelaar en Patrick Barels ook afwezig waren op de training, terwijl Johan Nijhuis altijd aanwezig is. Speelt er dan toch meer achter de gesloten deuren? Directeur Rob Stokkers was op dat moment aan het trainen en niet beschikbaar voor commentaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *