Ploeggenoten slikken privileges van Jansen bij BSC Unisson 3 niet meer

Mike Jansen speelt sinds afgelopen zomer voor BSC Unisson en tot dusverre is het verblijf van de Enschedeër in het Twentse dorp niet onopgemerkt gebleven. De keeper is met zijn spel en reddingen vaak belangrijk voor BSC Unisson, maar heeft ook al een aanvaring gehad met ploeggenoot Tom de Haas. Teamgenoten van Jansen zouden inmiddels schoon genoeg hebben van enkele aparte privileges van de aankoop.

Vrijgesteld van warming up

Twentse Courant Tubantia meldt dat Mike Jansen een “gele” gel pot tot zijn beschikking heeft die alleen de Enschedeër mag gebruiken. Verder mogen medespelers geen harde schoten op het doel van de keeper schieten op de training, zodat Jansen gespaard blijft. Ook zou Jansen vrijgesteld zijn van een warming-up tijdens wedstrijden, tot ergernis van de rest van de BSC Unisson-selectie.

Strafschoppennemer

Daarnaast is Jansen de enige BSC Unisson-speler die zijn eigen tassenmerk en sponsors draagt, terwijl de andere spelers tassen met het BSC Unisson-logo met zich meedragen. In de toekomst zou Jansen nog meer privileges krijgen, zo stelt de Twentse Courant Tubantia . Zo zou de 32-jarige dribbelaar vanaf volgend seizoen de voorkeur krijgen boven De Haas aangaande het nemen van strafschoppen.

Irritatie door tactische besprekingen

Jansen zou op zijn beurt de lengte van de tactische besprekingen van trainer Ronald van Raalte hekelen. RTV Oost claimt dat Van Raalte videosessies van een halfuur houdt, waarin de coach probeert Jansen om te vormen naar een teamspeler in plaats van een individualist. Jansen zou een hekel hebben aan de duur en frequentie van deze besprekingen: de Enschedeër zou zijn teamgenoten al hebben geïnformeerd over zijn irritatie, maar gaat zijn beklag vooralsnog niet bij de club doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *