Oude bekenden Visser en Drosten keren terug bij BSC Unisson 3

Na het aantrekken van een aantal nieuwe krachten, is technisch manager Patrick Barels er ook in geslaagd om twee oude bekenden terug te halen naar Sportpark De Zweede. Zowel Enoch Visser als Jeffrey Drosten keren terug bij BSC Unisson 3. Beide spelers zijn transfervrij opgepikt en hebben een meerjarig contract getekend, met volgens Barels ‘forse transferclausules’.

Concurrentie

Beide verdedigers moeten de concurrentie aangaan met de huidige verdediging en meest recente aanwinst Michel Timmerman.  “Deze jongens brengen veel ervaring naar Boekelo. Samen hebben wij een succesvol verleden”, vertelt Barels dan ook exclusief aan BSCU Media.

Visser: ‘het voelt goed’

“Het voelt heel goed om terug te keren, waar ik zulke mooie tijden heb beleefd”, aldus Enoch Visser. “Toen ik de club twee jaar geleden verliet speelde het team nog in de vijfde klasse. Het mag duidelijk zijn dat het in de jaren daarna hard is gegaan. Dat BSC Unisson 3 nu een stabiele zesdeklasser is, doet mij goed en ik ga er alles aan doen om er een mooi seizoen van te maken.”

Ervaring van Drosten

Blij is technisch manager Barels ook met het binnenhalen van de dertiger Drosten. “Jeffrey brengt naast zijn voetballende kwaliteiten ook een schat aan ervaring met zich mee”, zegt de bestuurder. “Dat is iets wat we, mede doordat Ronald van Raalte (vorig seizoen, red) en ik gestopt zijn goed kunnen gebruiken. We zijn dan ook blij dat Jeffrey bij de selectie aansluit en dat we er met zijn zaakwaarnemer Mino R. snel uit konden komen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *