Nijhuis in de kreukels na aanslag op training

Voetballen zit er dit weekend niet in voor Johan Nijhuis, die geblesseerd raakte op de training van afgelopen donderdagavond. Een Messiaans aandoende solo werd wreed verstoord door M. Molendijk van BSC Unisson 4. Probeerde hij Nijhuis te leren vliegen? “Zo zag het er vanaf de kant wel uit”, aldus een aantal toeschouwers.

Bus

Nog steeds in een aangeslagen stemming zegt Nijhuis er zelf het volgende over: “ik heb het gevoel als of er een bus over me is heen gereden.” De vraag blijft, is dit een toevallige samenloop van omstandigheden of is hier toch wat anders aan de hand? Hier zullen we wel nooit een eerlijk antwoord op krijgen.

Passeren

Feit is wel dat bijna iedereen weer fit is na de winterstop en speler/coach van Raalte er moeite mee heeft om spelers te passeren. BSCU3 Media ging op zoek naar van Raalte, die er het volgende over kwijt wilde: “misschien was het in opdracht van een gepasseerde speler? Wie zal het zeggen”. Om daar na een korte stilte aan toe te voegen: “Ja nog even tot vanavond wachten”. Verduidelijking over deze mysterieuze afspraak bleef achterwege, omdat Van Raalte direct wegbeende. De spannendste scenario’s zingen inmiddels rond in de buurt van De Zweede, maar de vraag is of Van Raalte deze woorden ooit nader zal toelichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *