Nijhuis hervindt vertrouwen in Van Raalte en BSC Unisson 3

Na een eerste seizoenshelft met matige prestaties en diverse incidenten, lijkt het erop dat BSC Unisson 3 het kalenderjaar 2016 afsluit met goed nieuws. Onlangs sprak Johan Nijhuis namelijk in een exclusief interview met BSCU3 Media zijn hernieuwde vertrouwen uit in speler/coach Ronald van Raalte en BSC Unisson 3.

Nijhuis en Van Raalte leggen het bij

Voorlopig geen transfer

“Ik heb mijn zaakwaarnemer medegedeeld dat hij zijn zoektocht naar een nieuwe club kan staken. Uiteraard houdt hij zijn ogen en oren open als er een mooie uitdaging voorbijkomt die ik niet kan afslaan. Maar zoals het er nu naar uitziet sluit ik bij deze mooie club en dit geweldige elftal mijn carrière af.”

Binnenploeg

Navraag van BSCU3 Media leert dat Van Raalte aan voorzitter Stokkers te kennen heeft gegeven dat het einde van zijn voetbalcarrière in zicht is. Desgevraagd zegt hij: “Ik ga langzaam een stapje terug doen en eeuwig talent Nijhuis krijgt de kans om zich te profileren. Het is tijd voor een nieuwe wind en Johan is daar de uitgelezen persoon voor”, aldus van Raalte. Dit is gelukkig niet het einde voor van Raalte bij BSC Unisson 3. “Ik ben al vele jaren betrokken bij dit elftal en zal de taken van grensrechter en leider op mij nemen. Maar ik ga mij straks niet meer met de opstelling bemoeien, hiervoor heb ik alle vertrouwen in Johan. Ik had ook graag wat willen betekenen als vrijwilliger voor de buitenploeg maar begreep van Ab Kleinluchtenbeld dat er nog geen plek voor mij is. Ik mag mij nu eerst bewijzen bij de binnenploeg.”

Grootheden behouden

Ook Rob Stokkers kwam aan het woord bij BSCU3 Media. “Ik ben erg tevreden dat wij als BSC Unisson deze 2 grootheden voor de club hebben weten te behouden. Mensen met zo’n staat van dienst als de heren Van Raalte en Nijhuis zie je tegenwoordig niet vaak meer en daar wil je geen afscheid van nemen. Ik ben ook blij dat van Raalte na zijn actieve voetbalcarrière graag bij de club betrokken blijft. Ronald gaat de binnenploeg versterken en Marcel Hinnen is erg blij met deze twee helpende handen. Marcel ziet de samenwerking met vertrouwen tegemoet en onze Zweede ziet er straks weer spic & span uit!”

Marcel Hinnen is erg blij met de helpende handen van Van Raalte

Aanvoerdersband

Het laatste woord is aan Nijhuis. “Ik ben er trots op dat een man met de persoonlijkheid van Ronald van Raalte mij deze kans geeft. Het geeft mij een goed gevoel om straks de aanvoerdersband over te nemen en de lijnen binnen BSC Unisson 3 te mogen uitzetten. Ik zal zijn vertrouwen niet beschamen!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *