Nieuwe aanwinsten van het derde (2): Nick Telman

In de transferzomer van 2018 werden kosten noch moeite gespaard om de selectie van het derde te versterken. In deze reeks stellen deze nieuwelingen zich aan u voor. De tweede in de reeks is Nick Telman.

Nick Telman BSC Unisson 3

1. Wat zijn je hobby’s naast voetbal?

Mijn hobby’s naast voetbal zijn; tennis, mountainbiken en hardlopen.

2. Hoe bereid jij je optimaal voor op een (belangrijke) wedstrijd met BSC Unisson 3?

Niet te laat naar bed gaan en niet teveel drinken zodat ik ’s ochtends goed in mijn vel zit.

3. Hoe ga jij om met het winnen/verliezen van een wedstrijd?

Als we winnen ben ik natuurlijk blij en helemaal als ik goed gespeeld heb. Als we verliezen baal ik wel en helemaal als het een onnodig verlies is maar het beinvloedt de rest van mijn dag niet.

4. Welke kwaliteiten heb je nodig om het niveau te behalen waar je nu op speelt? 

Een redelijk goede conditie is belangrijk er zitten natuurlijk meerdere teams in de competitie met voetballers die altijd op een goed niveau hebben gespeeld. Uiteraard moet je wel een balletje kunnen trappen, het is misschien de 6e klasse maar hierin zitten ook jongens die goed kunnen voetballen.

5. Bij het voetbal is het belangrijk dat je lichaam fit is om de dingen uit te voeren die je moet doen. Wat doe jij om fysiek in topvorm te blijven? 

Ik doe regelmatig aan hardlopen en een beetje fitness op zijn tijd.

6. Moet je als voetballer letten op je voeding? Hoe houd jij hier rekening mee voor het trainen en/of voor een wedstrijd? 

Ja natuurlijk wel een beetje maar niet heel overdreven ik ben namelijk geen topsporter. Voor een training of wedstrijd probeer ik niet al teveel te eten daar krijg ik altijd steken van in mijn buik. Als ik tot 2 uur voor de tijd eet gaat het prima.

7. Wat is de belangrijkste voetballes die je geleerd hebt en van wie kreeg je deze wijze les?

Er zijn er natuurlijk meerdere maar die weet ik zo allemaal niet meer. De belangrijkste is toch wel dat je altijd op je voorvoeten moet staan omdat je dan snel kunt reageren op de bal en je tegenstander. Dit kreeg ik mee van een oud trainer toen ik alweer lang geleden bij Sparta Enschede voetbalde.

8. Van welke teamgenoot van BSC Unisson 3 zou jij graag iets willen weten? Wat zou je hem/haar willen vragen?

Ik speel nog te kort in dit team om dit aan 1 persoon te vragen. Dus ik wil van het hele team nog wel meer weten en vragen.

9. Wat moet het team doen om te voorkomen dat het weer in een crisis belandt, volgens jou?

Allemaal de koppen dezelfde richting op en als je het ergens niet mee eens bent het gewoon in de groep gooien. En uiteraard blijven trainen.

10. Wie is de enige terechte aanvoerder van dit team?

Ik heb begrepen dat Johan de aanvoerder is. Of dit terecht is moet nog blijken ;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *