Mokerslag voor BSC Unisson 3: aankoop twee maanden uitgeschakeld

Opnieuw een blessuredomper voor BSC Unisson. Tom Wennink is de komende maanden niet inzetbaar door een zware enkelblessure.

Dat bevestigt BSC Unisson 3 via de officiële kanalen. Wennink ging een paar weken geleden tegen TVV 5 door zijn enkel door een sliding en onlangs ging hij in de 1e helft tegen PW 5 wederom door zijn enkel en hield daar een blessure aan over. Hij kan twee maanden niet in actie komen.

Volgens BSC Unisson is de enkelband van Wennink ingescheurd na twee opeenvolgende duels met spelers van respectievelijk TVV 5 en PW 5.

Tom Wennink heeft tot dusverre een ongelukkig begin bij zijn nieuwe team. De eerste weken van het seizoen was Tom Wennink is Amerika voor een vakantie met familie en bij de eerste wedstrijd voor het team veroorzaakte hij bij zijn eerste actie een strafschop waardoor Bon Boys 6 terugkwam in de wedstrijd en het vervolgens nog gelijk maakte, na met 2-0 voor te hebben gestaan.

Teammanager Patrick Barels baalt van de blessure en op de vraag van een journalist of Wennink wel een goede investering is geweest, bleef het opvallend stil.

Voor BSC Unisson is het wegvallen van Wennink een nieuwe klap op het blessurefront. De verdediger kwam als opvolger van de gestopte Enoch Visser over van Victoria ‘28.

Eerder werd al bekend dat Maarten Wolffer op Veldmeijer er ook een paar weken uit is in verband met een hamstringblessure en dat Patrick Barels ook nog steeds in de ziekenboeg zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *