Johan Nijhuis: “Twee kapiteins op één schip? Dat werkt niet”

Na Dennis Homeijer ziet ook Nijhuis nog weinig toekomst bij BSC Unisson 3. Nijhuis stelt al weken de positie van trainer/coach Ronald van Raalte ter discussie. Hij had aan het begin van het seizoen de aanvoerdersband van Ronald van Raalte al over willen nemen.

In een gesprek met BSCU3 MEDIA vertelt Nijhuis: “Van Raalte heeft vorig seizoen bijna het hele jaar in de lappenmand gezeten. Ik had verwacht dat ik dit team bij de hand zou mogen nemen en aanvoerder zou zijn van deze prachtige equipe. Ik heb mijn zaakwaarnemer opdracht gegeven om verder te kijken. En als er voor de winterstop niks verandert aan de situatie trek ik mijn conclusies. Ik ben op een leeftijd gekomen dat ik ook aan mijn eigen carrière moet denken.”

Nijhuis vindt dat hij nu al lang genoeg de tweede viool heeft gespeeld, en vervolgt: “Twee kapiteins op 1 schip gaat voor mij niet werken”. Nijhuis schijnt ook wel oren te hebben in een vertrek naar Amerika. Hij heeft altijd al in het wilde westen willen voetballen en zeker met een echte cowboy als Trump aan het roer.

Toch hoeft dit niet het einde te betekenen bij BSC Unisson 3, aldus Nijhuis. “Het schijnt dat Van Raalte eraan zit te denken om te stoppen, als hij Abraham heeft gezien. In goed overleg is deze periode nog wel te overzien.”

Morgen hebben Nijhuis en Van Raalte afzonderlijk een gesprek met voorzitter R. Stokkers om de plooien voor de rest van het seizoen glad te strijken. Uiteraard is BSCU3 MEDIA hierbij aanwezig om dit op de voet te volgen en houdt u op de hoogte. Wordt vervolgd.

nijhuis-twee-kapiteins

2 gedachten over “Johan Nijhuis: “Twee kapiteins op één schip? Dat werkt niet””

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *