Hassink in gesprek met BSC Unisson 3 over langer verblijf

Bas Hassink heeft bevestigd dat hij gesprekken voert met BSC Unisson 3 over een langer verblijf bij de club. De centrale verdediger annex sponsor wil zich volledig blijven inzetten om zijn ambities in Boekelo te verwezenlijken.

Optie

‘We zullen zien wat er zal gebeuren, we zijn in gesprek’, zei Hassink op een evenement voor zijn eigen kledinglijn. ‘Ik heb een optie voor nog een jaar. Er is nog voldoende tijd om daar een beslissing over te nemen.’

Klus afmaken

Hassink is gelukkig in Boekelo. ‘Ik heb het naar mijn zin. Als ik ergens instap, geef ik tweehonderd procent en doe ik waar ik goed in ben. Ik stap in, ga voor de kill en stap er weer uit.’ Hassink wil niet zonder prijzen vertrekken bij BSC Unisson en voelt zich daarbij gesteund door Ronald van Raalte. ‘Ik laat een klus nooit onafgemaakt. Ik speel bij een van de grootste clubs van Boekelo en omstreken, met een geweldige manager. Hij is de perfecte manager voor dit team.’

Barels: ‘het komt goed’

Hassink wilde lange tijd niet eens aangeven of hij in dialoog zou treden met de club over een langere samenwerking. Technisch manager Patrick Barels liep al wel op de zaken vooruit, door de verwachting uit te spreken dat de ervaren verdediger ook volgend seizoen op De Zweede te bewonderen is. “Het komt wel goed”, aldus Patrick Barels telefonisch vanaf de golfbaan, waar hij volgens bronnen in gesprek was met Martijn Abbink over een terugkeer bij het derde.

Barels en Abbink slaan een balletje

Meestrijden om de prijzen

Vorige zomer kwam Hassink transfervrij over van het vijfde. Hij tekende voor één jaar, met een optie voor een extra jaar. Hij kwam regelmatig in actie als verdediger of middenvelder. Desondanks slaagt zijn ploeg, momenteel de nummer negen op de ranglijst, er niet in om mee te strijden om de prijzen. De fans en het technisch hart vestigen hun hoop nu op een langer verblijf van Hassink en een succesvoller volgend seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *