Grootste exodus ooit dreigt bij BSC Unisson 3

BSC Unisson 3 ondergaat deze zomer een flinke metamorfose, zo melden diverse media. Verschillende spelers gaan de Boekeloers verlaten, waaronder enkele basisklanten. Naar verluidt vindt in de komende transferperiode de grootste uittocht ooit plaats.

Transferverzoek

De roodblauwen zijn momenteel in gesprek met Johan Nijhuis en Mike Jansen over het verlengen van hun contract, maar laatstgenoemde zou al hard op weg zijn naar de uitgang. De doelman geeft na een aantal hectische jaren aan toe te zijn aan rust in het weekend. Ook de toekomst van de familie Stokkers (Arjan, Edwin en Gertjan) is hoogst onzeker, daar technisch manager Patrick Barels onlangs een transferverzoek ontving voor het drietal.

Megasalaris

Ook aanvaller Robbert Hoogeveen, die nog tot medio 2022 vastligt, zou mogen vertrekken bij BSC Unisson, maar het megasalaris dat Hoogeveen opstrijkt in Boekelo kan een struikelblok vormen voor geïnteresseerde partijen. Daarnaast lijkt ook Robin Tieberink BSC Unisson 3 achter zich te laten.

Eerder vertrek

Om uiteenlopende redenen besloten eerder Patrick Barels, Ronald van Raalte en de gebroeders Mark en Thijs ter Mors al om de Boekeloers te verlaten.

Megatransfer in de maak

Zoals onlangs bekend werd is het technisch hart druk bezig om de leegte op te vullen, en het eerste succes lijkt behaald te worden in de megatransfer van Toine Kohn en Michel Kerver, die in de maak is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *