Gerucht: Barels doet verzoek voor sensationele BSC Unisson 3-transfer

Patrick Barels wil Frank Hegeman graag terugzien bij BSC Unisson 3. Dat stelt BSCU3 Media. Het geruchtenmedium kopt dat Hegeman een mooie aanbieding heeft gekregen. Barels probeert hem naar verluidt warm te maken voor een terugkeer.

Betrouwbare bronnen bevestigen dat Hegeman een aanbod heeft ontvangen voor een terugkeer

Aanjager

Hegeman heeft bij BSC Unisson 5 nog een contract tot medio 2018 en wordt volgens het gerucht gezien als één van de aanjagers voor BSC Unisson 3. Hij moet de de equipe van Van Raalte volgend seizoen aan betere resultaten helpen in de Zondag Reserve 6e klasse 21. BSC Unisson 3 heeft na de winterstop nog geen punten gepakt en bivakkeert in de onderste regionen van deze klasse.

Mooie deals

Barels hoopt volgend seizoen hoge ogen te gooien met zijn manschappen en zette zich ook afgelopen zomer al in voor mooie deals. Zo verlengde hij contracten van diverse talentvolle jeugdspelers en verleidde hij ‘Der Alpenbomber’ Ferens Scholten tot een rentree.

Patrick Barels was eerder succesvol met diverse contractverlengingen

Hij zou dus ook de multifunctionele Hegeman hebben verzocht om terug te komen bij BSC Unisson 3, die volgens zeer goed ingelichte bronnen antwoordde: “Ik kijk ernaar uit om weer met je op één veld te staan.” Een zeer opvallend gerucht dat ongetwijfeld wordt vervolgd in de komende weken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *