Edwin Duivelaar werkt in diepste geheim aan rentree

Edwin Duivelaar werkt aan een sensationele comeback als voetballer. Duivelaar hing de kicksen een aantal jaren geleden aan de wilgen en koos voor een carrière als zanger. Het grootste gedeelte van zijn voetbalcarrière was hij actief voor BSC’45. Duivelaar zou zijn rentree willen maken bij BSC Unisson 3. “Ik heb besloten weer op niveau proberen te voetballen”, zegt hij tegen BSCU3 Media.

Fysieke gesteldheid

Duivelaar heeft de laatste maanden in alle stilte gewerkt aan een traject om weer fit te worden na zijn langdurige afwezigheid. “Mijn fysieke gesteldheid komt inmiddels weer in de buurt van het niveau dat ik had toen ik stopte. Als ik destijds sprong om te koppen, paste de krant van zondag er nog niet onder en dat is nog steeds het geval. Laten we gewoon kijken waar het schip strandt”, aldus de spits die komende zomer 43 jaar wordt.

Scheidsrechter

Duivelaar maakte onlangs wel zijn rentree op het voetbalveld als scheidsrechter.

edwin-duivelaar-scheidsrechter

Na de verloren thuiswedstrijd tegen Rood-Zwart deden echter direct geruchten over matchfixing de ronde. “Blijkbaar was er groot geld op deze wedstrijd ingezet vanuit China. Combineer dat met de media die een glaszuivere penalty van mij in twijfel trekken en je weet dat het een roerige tijd wordt. Daarom heb ik besloten de fluit maar weer aan de wilgen te hangen”, aldus Duivelaar.

Twijfels

Hij gaat dus voor de volle honderd procent voor zijn rentree als voetballer. “Ik weet dat mensen een hoop vragen zullen hebben. En vooral een hoop twijfels. Maar ik geloof erin dat als je hard werkt, je steeds sterker wordt”, vervolgt de strijdlustige Duivelaar. “Ik doe het allemaal voor de supporters van BSC Unisson 3 en ik kan niet wachten op de dag dat ik het veld weer kan betreden op zondagochtend 09.30u”. Duivelaar hoopt in de voorbereiding op de tweede seizoenshelft aan te sluiten bij de selectie van het derde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *