BSC Unisson 3 kan kampioensfeest Tubantia 5 verpesten

Spelers getergd: ‘koste wat het kost onze zegekar voorttrekken’

BSC Unisson 3 speelt zondagochtend op sportpark De Zweede tegen Tubantia 5. Een bijzondere wedstrijd, omdat Tubantia tegen de Boekeloers officieel kampioen kan worden. Dat de Hengeloers dit niet ongemerkt voorbij willen gaan, blijkt uit de organisatie van een heus Facebook-event rondom deze wedstrijd.

Het Facebook event waarop de kampioenswedstrijd van a.s. zondag aangekondigd wordt.

Bloedvorm

Kampioenskandidaat Tubantia treft een BSC Unisson in bloedvorm. Tegen PH werd alweer de derde overwinning op een rij geboekt in de vorm van een overtuigende 3-2 zege. De Boekeloers lijken het beste tot het laatst bewaard te hebben voor dit seizoen. BSCU3 Media maakte een rondje langs de spelers om de stemming te peilen voor aanstaande zondag en trof een selectie die blaakt van het zelfvertrouwen en vastberaden is om Tubantia van de titel af te houden.

Tot op het bot gemotiveerd

Ron, het lijkt erop dat Tubantia denkt wel even ten koste van jullie kampioen te worden. Wat is jouw reactie daarop? Schukkert:Ik ben uiteraard tot op het bot gemotiveerd om dat niet te laten gebeuren. Kost wat het kost zullen wij onze zegekar voorttrekken.”

Zelfvertrouwen

Enoch, eerder dit jaar verloren jullie met grote cijfers bij Tubantia. Zijn jullie getergd door deze nederlaag en is zondag een mooi moment om wraak te nemen? Visser: “De omstandigheden toen waren niet best. De organisatie stond niet goed en we begonnen, door onderschatting met een C-elftal. Ikzelf ben nu, mede door de Facebookpagina van Tubantia, gemotiveerder en getergder dan door de uitslag in de heenwedstrijd. Het goede spel en de betere resultaten van ons de laatste wedstrijden geven me, en ik denk ook ons allen, meer zelfvertrouwen. Dus de combinatie van onderschatting van Tubantia jegens ons en het zelfvertrouwen dat we hebben opgebouwd, ben ik zeer benieuwd naar zondag.”

Scoringsdrift

Maarten, je weet het net de laatste weken weer te vinden. Ben je vastberaden om zondag tegen Tubantia het net weer een of meerdere keren te laten bollen? Wolffer: “Ik voel mij op het middenveld toch meer op mijn gemak en dan weet ik het net wel te vinden. Ik ben van plan omdat dit zondag weer te gaan doen.”

Van titel afhouden

Ronald, je hebt dit seizoen veel kritiek gekregen. Denk je dat een 4e overwinning op rij, nota bene tegen de koploper, jouw criticasters de mond kan snoeren? Van Raalte: “De criticasters waren al de mond gesnoerd. Iedereen moet gewoon meelopen in het beleid dat ik tezamen met Barels heb uitgestippeld. Dan is het niet meer dan logisch dat dit uiteindelijk tot resultaten leidt. Zondag is iedereen tot in zijn tenen gemotiveerd om Tubantia van de titel af te houden. Bovendien wil ik ze het bosje droogbloemen van “Thuys” besparen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *