BSC Unisson 3 walst over TVV 4 heen (8-0) en behaalt derde plaats

Na een onrustige periode, met de nodige vraagtekens omtrent de toekomst van Ron Schukkert bij het derde, moest de draad weer opgepakt worden in de thuiswedstrijd tegen TVV 4. Tegen dit team werden eerder al punten gepakt dus het vertrouwen op een goede afloop op Sportpark De Zweede was vandaag aanwezig.

Transfer Schukkert naar 4e?

Eerder deze week werd sterspeler Ron Schukkert vastgelegd op een terras in Enschede, in gezelschap van diverse spelers van het 4e elftal en naar verluidt ook een contract voor zijn neus.

Schukkert in gezelschap van BSC Unisson 4 – verlaat hij het 3e?

Berichten over een mogelijke transfer werden door Schukkert echter stelselmatig ontkend: “Natuurlijk, het 4e is kampioen geworden en dat is ook iets wat nog op mijn lijstje staat. Of ik denk dat dat met Van Raalte nooit zal gebeuren? Dat zeg ik niet, maar het is wel duidelijk dat de club deze transferzomer de knip moet trekken. Vooralsnog geloof ik in dit team en blijf ik bij het 3e”.

Van Raalte: ‘tactisch het verschil maken’

Wat verder opviel vandaag was de wedstrijdbespreking van trainer/coach Van Raalte. Vanuit de kleedkamer lekte beeldmateriaal uit, waarbij duidelijk is te zien dat Van Raalte zijn spelers op het hart drukt dat ze het onverwachte moeten verwachten.

Tacticus Van Raalte doceert: ‘verwacht het onverwachte!’

Dit is extra opmerkelijk, gezien het feit dat Van Raalte in de afgelopen nooit één woord heeft gewijd aan tactiek. Het lijkt erop dat hij een omslag in zijn denken heeft gemaakt.

Jansen meldt zich met blauw oog

Als laatste randverschijnsel valt vandaag op dat Mike Jansen (eindelijk, red.) de verkeerde is tegengekomen in de stad. Met een blauw oog meldt hij zich in Boekelo, waar hij na grondig onderzoek door de medische staf groen licht krijgt om te spelen vandaag.

Doelman Jansen meldt zich met een blauw oog op De Zweede

Opstelling

De grote vraag is dan ook of de onrust rond Schukkert en de nieuwe aanpak van Van Raalte succes hebben vandaag. De volgende elf worden de kunstwei ingestuurd:

Mike,
Edwin S., Maarten, Johan, Raymon;
Arjan M., Luuk, Ali;
Niek, Mark S., Ruben.

Bliksemstart

BSC Unisson grijpt direct het initiatief en na 38 seconden laat Niek Dekker al de 1-0 aantekenen. Even later is het Mark ter Mors die de 2-0 maakt, een tik die zichtbaar hard aankomt bij de gasten uit Enschede.

Na 11 minuten meldt Ruben zich aan de zijlijn voor een wissel. Het hoge tempo trekt een zware wissel op hem en hij wordt vervangen door Arjan Stokkers.

Dekker de grote man

In het restant van de wedstrijd ontpopt spits Niek Dekker zich letterlijk en figuurlijk tot de grote man aan de kant van de Boekeloers. De teller stokt bij drie doelpunten en met een 5-0 stand gaan beide teams aan de thee. In de rust valt Jochem in voor Edwin Stokkers.

Tweede helft formaliteit

In de tweede helft eenzelfde spelbeeld en deze wordt dan ook slechts gespeeld voor de statistieken. Uiteindelijk wordt uitgelopen naar 8-0.

Publiekswissel Leusink

Hoogtepunt van de tweede helft is de publiekswissel die Van Raalte gunt aan Raymon Leusink. Het is Raymons laatste wedstrijd in het derde elftal, hij geeft voorrang aan zijn maatschappelijke carrière, wat hij nog eens toelicht in onderstaand mini-interview na zijn wissel.

Derde plek op de ranglijst

Wat niemand gedurende het seizoen voor mogelijk hield, gebeurt dan toch. BSC Unisson 3 eindigt als derde in deze bijzondere competitie. Iets waar het lang niet naar uit heeft gezien, maar als een echte diesel lijkt het team laat op stoom te komen.

Technisch hart: voorbereiden op nieuw seizoen

Nadat het technisch hart een bescheiden feestje vierde na afloop, ging de focus alweer snel op volgend seizoen.

Het technisch hart proost op het behalen van de derde plaats

Het wordt namelijk een hete transferzomer op transfergebied. Welke spelers vertrekken? Wie blijven en wie komen erbij? Wat zijn de ambities voor volgend seizoen? Blijf de media volgen, we houden u op de hoogte.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *