BSC Unisson 3 komt net te kort tegen FC Aramea 3

Op deze prachtige zondagmiddag stond de wedstrijd FC Aramea 3 – BSC Unisson 3 op het programma. Met maar liefst 11 spelers verscheen het team van Van Raalte aan de start. Door een vriendenweekend (3), familieweekend (3) en blessures (?) bleef de reservebank onbezet, oftewel geen wissels, geen coach en geen supporters.

Gelukkig werd Henk Nijhuis bereid gevonden om als 11e man mee te gaan. Henk werd verteld dat we een leuke uitwedstrijd bij de Enschedese Boys zouden spelen. De accommodatie klopte, alleen de tegenstander niet, tot ergernis van Henk.

Voor keeper Mike Jansen was het tevens een wedstrijd op oude vertrouwde grond.

Opstelling 1-4-5-1

Mike Jansen;
Mark ter Mors, Ronald van Raalte, Bas Hassink, Henk Nijhuis;
Thijs ter Mors, Arjan Meijering, Sjoerd v/d Peet, Maarten Wolffer op Veldmeijer, Raymon Leusink;
Robbert Hoogeveen (Der Bomber)

Wissels: geen

Vlagger: Patrick Barels

1e helft

Om een lang verhaal kort te maken:

BSC Unisson 3 was niet opgewassen tegen FC Aramea 3. Het gemis van de snelheid van Ron, de spelverdeler Tom en de rust hemzelf Johan zorgde ervoor dat BSC Unisson alleen maar op eigen helft moest verdedigen en op de counter moest gaan spelen.

Als een counter mislukte, maakte Aramea daar dankbaar gebruik van. Hun razendsnelle buitenspelers wisten wel raad met zoveel ruimte en konden in de eerste helft eenvoudig 4-0 op het scorebord noteren.

2e helft

Omdat er geen wissels waren, werd er ook niet gewisseld in de rust. Er werden ook geen tactische veranderingen doorgevoerd. De enige doelstelling was om een 8-0 nederlaag te voorkomen. Dit lukte, omdat Aramea tot een 7-0 voorsprong kwam, maar Robbert, beter bekend als Der Bomber, wist uiteindelijk voor een eretreffer te zorgen, 7-1.

Uiteindelijk volgde er nog 1 grote kans, na een counter van Raymon die de bal op Thijs gaf, alleen kon hij de bal niet in het net achter de doelman krijgen.

Al met al een zware nederlaag die niet snel genoeg in de archieven mag verdwijnen.

Man of the Match

Mike Jansen. Hij moest dan wel 7 keer de bal uit het net vissen, maar ondanks dat heeft hij een veel zwaardere nederlaag weten te voorkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *