BSC Unisson 3 is te sterk voor TVV 4 en eindigt knap als 4e

De opstelling voor deze lastige uitwedstrijd:

In het doel, en tevens voor het laatst: Mike
Verdediging: Arjan M, Johan, Jochum, Henk
Middenveld: Pim, Maarten, Toby, Joost, Dennis
Aanval: Niek

Wisselspelers: de ook afscheid nemende familie Gertjan en Arjan Stokkers.

Om 9.30 klinkt het eerste fluitsignaal op een veld met een betonnen ondergrond.

Het Wethouder Horstman Sportpark 1 lag er weer spic en span bij voor dit belangrijke duel

Het duurt even voordat BSC UNISSON op gang komt, maar al snel laat de eerste gastspeler zich gelden. Joost wordt vanuit achter weg gestuurd, is te snel voor de Turkse verdediging en rond één op één met de keeper koeltjes af: 0-1.

Even later laat ook gastspeler Pim van zich horen. Hij zet een bal voor, de keeper zit mis en niemand minder dan Maarten is alert en tikt de 0-2 binnen.

Bij TVV heeft men al snel door waar het gevaar vandaan komt; Gertjan Stokkers krijgt mandekking in zijn afscheidsduel

De ervaren verdediging van BSC UNISSON staat over het algemeen goed deze wedstrijd, maar kan niet voorkomen dat TVV toch de 1-2 binnen kopt en de spanning in de wedstrijd terug brengt: 1-2.

BSC UNISSON blijft rustig en een paar minuten na deze aansluitingstreffer pikt Niek de bal op in de 16, stuurt 2 Turkse verdedigers het bos in, en schiet de bal in de verre hoek via de onderkant van de lat binnen: 1-3. Nadat het spelletje nog wat over een weer gaat vlak voor het einde van de eerste helft, klinkt het rustsignaal.

Met het ontbreken van speler/coach Duivelaar moet er zonder zijn expertise geconstateerd worden dat een 1-3 voorsprong normaal gesproken niet genoeg is uit bij TVV.

De jongens pakken de 2e helft goed op en na een goede combinatie in de 16 van de tegenstander schiet Toby de 1-4 overtuigend tegen de touwen. TVV 4 is duidelijk van slag door deze achterstand en probeert, tevergeefs, de spanning in de wedstrijd nog een keer terug te brengen. Een aantal keren zijn ze dicht bij de 2-4 maar door een goed optreden van Mike komt deze stand er niet.

Intussen hebben Henk en Joost plaats gemaakt voor de laatste speelminuten van Gertjan en Arjan S. De heren Stokkers laten hun laatste half uur niet onopgemerkt voorbij gaan en zijn fel in de duels met de tegenstander. Eigenlijk mag je wel zeggen dat hun directe tegenstanders er niet aan te pas kwamen.

Grensrechter Hassink compleet genegeerd

Daar waar grensrechter Hassink zijn functie altijd heel professioneel uitvoert, werd hij vandaag volledig genegeerd door de scheidsrechter. Hassink schatte een aantal keren goed de buitenspel situatie in, maar de 1e man van vandaag moest er om de één of andere reden niets van weten.

Grensrechter Hassink werd vandaag diverse malen volledig genegeerd [archieffoto]

Hoofdrollen voor de 4 gastspelers

De gastspelers van vandaag hebben eigenlijk meteen vanaf het eerste fluitsignaal al een hoofdrol in de wedstrijd opgeëist. Eén daarvan luistert naar de naam Dennis. Bij een goede combinatie krijgt hij de bal op de rand van de 16, twijfelt geen moment en schiet de 1-5 mooi in de bovenhoek. Ook de 1-6 komt van zijn voeten: een pass van vanaf links neemt hij aan en ook deze wordt vol overtuiging hoog en hard binnen geschoten: 1-6.

Dit is tevens de einduitslag van dit laatste competitieduel dit seizoen en genoeg voor de 4e plek.

Technisch manager en de afzwaaiende Arjan Stokkers zien dat het goed is
Technisch manager Barels en de afzwaaiende Arjan Stokkers zien dat het goed is

De toekomst voor BSC UNISSON 3 ziet er gelukkig weer rooskleurig uit door de komst van een aantal transfervrije spelers. Helaas moeten er ook afscheid genomen worden van een aantal sterke, en betekenisvolle krachten: Zij hebben besloten een punt achter hun carrière te zetten.

As zaterdag komt de selectie nog een keer samen om een ongetwijfeld bewogen seizoen nog eens goed te analyseren tijdens de Champions League finale die ze zelf helaas net niet hebben weten te bereiken…

Tot volgend seizoen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *