BSC Unisson 3 houdt talent Edwin Stokkers uit handen buitenlandse clubs

Edwin Stokkers heeft vandaag een vernieuwd contract bij BSC Unisson 3 getekend. De Boekeloers houden de 27-jarige verdediger daarmee uit de handen van buitenlandse clubs. Stokkers, die nu vastligt tot medio 2019, hoopt zijn goede vorm van dit seizoen door te trekken de komende maanden.

edwin-stokkers-tekent-nieuw-contract
Edwin Stokkers en technisch manager Patrick Barels bezegelen de contractverlenging

Gerijpt bij satellietteam

Stokkers kwam in de zomer over van het voormalige 6e elftal, een satellietteam van BSC Unisson 3 waar talenten konden rijpen. “Vandaag heb ik mijn vernieuwde contract getekend bij BSC Unisson 3 en daar ben ik natuurlijk heel blij mee”, reageert Stokkers tegen BSCU3 Media op zijn nieuwe verbintenis, die hij ondertekende op Sportpark De Zweede in het bijzijn van technisch manager Patrick Barels. ‘Ik hoop deze vorm door te kunnen zetten en dan door Danny Blind opgeroepen te worden voor het Nederlands Elftal. Mijn doel is het WK van 2018, aldus een ambitieuze Stokkers.

Trotse Barels: “geweldig gedaan”

“Dit is een signaal dat jongens uit de eigen opleiding bij goede prestaties nieuwe contracten krijgen”, aldus technisch manager Patrick Barels. “Edje heeft het geweldig gedaan. Hij verdient het.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *