BSC Unisson 3 delft onderspit tegen effectief HSC ’21 5

Na een matige serie met verlies tegen TVV en PW, werd het weer eens tijd voor een driepunter. Op deze mooie novemberdag is HSC’21 de tegenstander, een ploeg die op de ranglijst net boven de Boekeloers bivakkeert. De vraag is vandaag wel hoe het team reageert op het uiterst kritische interview met doelman Jansen, dat eerdere deze week verscheen.

Opstelling

Het technisch hart zet de volgende 11 namen op papier om mee te beginnen:

Mike Jansen;
Arjan Stokkers, Ronald van Raalte, Bas Hassink, Johan Nijhuis;
Tom de Haas, Thijs ter Mors, Sjoerd van der Peet;
Edwin Stokkers, Robbert Hoogeveen, Raymon Leusink.

Wissels: Gertjan Stokkers, Arjan Meijering en Niek Dekker.

Volgens goed ingevoerde bronnen doet Gertjan Stokkers een vreugdedansje zodra hij verneemt dat hij op de bank mag beginnen.

Het duel staat onder leiding van scheidsrechter Reinier Haak.

Slechte warming up, goede start

Hoewel HSC het qua warming up ruim op punten wint, doelman Jansen doet overigens niet eens een warming up, begint BSC Unisson beter aan de wedstrijd. Op het middenveld wordt een aantal keren een man-meer situatie gecreëerd hetgeen resulteert in een aantal kleine kansen, die nog niet worden omgezet in een doelpunt.

Toch zijn het de Haaksbergenaren die het eerst mogen juichen. Vanuit een ingooi mag een van de aanvallers oprukken over de rechterflank en de bal laag voorgeven op een teamgenoot die volledig vrijstaand en onberispelijk afrondt: 0-1.

Afgekeurde doelpunten

Even later laten de Roodblauwen weer van zich horen. Robbert Hoogeveen wurmt zich een weg door de zestien langs een aantal tegenstanders en de bal rolt tergend langzaam richting doellijn. Een verdediger haalt de bal weg, terwijl deze de doellijn net gepasseerd heeft, maar helaas is de doellijntechnologie vandaag niet geïnstalleerd en is voor de scheidsrechter niet waar te nemen dat de bal de lijn heeft gepasseerd. De 0-1 blijft dus gehandhaafd.

Niet veel later is het Raymon Leusink die op rechts goed doorzet en de bal vanaf de achterlijn nog voor weet te krijgen op Tom de Haas die de bal bij de tweede paal inknikt en de 1-1 denkt te maken. Ditmaal heeft scheidsrechter Haak echter wel geconstateerd dat de bal over de lijn is geweest, waardoor de Boekeloers wederom een schijnbaar doelpunt wordt ontnomen.

Ongelukkige invalbeurt

In de rust wordt gewisseld: Gertjan voor Arjan Stokkers, Arjan Meijering voor Edwin Stokkers en Niek Dekker, die zijn lange spieren erg goed had gerekt in de kleedkamer, voor Sjoerd van der Peet.

Helaas is de invalbeurt van Gertjan Stokkers van korte duur. In een poging om een inzet te keren raakt hij geblesseerd, en tot overmaat van ramp wordt er in dezelfde actie gescoord waardoor het 5 minuten na rust alweer 0-2 staat. Gertjan kan niet verder en Edwin Stokkers mag het veld weer in om zijn positie over te nemen.

Het zijn de Groenwitten die beter uit de kleedkamer zijn gekomen en na de 0-2 ook snel de 0-3 laten aantekenen. Er is de tweede helft weinig over van het Boekelose collectief en de spelers lopen veel uit positie. Een minuut of 20 voor het eind van de wedstrijd wordt nog wel aangezet voor een slotoffensief, wat resulteert in een paar goede kansen.

Weer geen drie punten

Uit een counter is het Niek Dekker die wordt weggestuurd, oprukt richting het doel van de Haaksbergenaren en vervolgens de meegelopen Raymon Leusink in stelling brengt om, in twee instanties, de keeper te verschalken: 1-3 en de spanning lijkt terug in de wedstrijd.

Echter is het even later HSC dat doorbreekt via een steekpass en de 1-4 aantekent via een van de vlugge buitenspelers. De wedstrijd is gespeeld, ook vandaag worden er geen drie punten gepakt.

Bril en gel

Nog wel het vermelden waard is dat spits Hoogeveen voor het eerst aantrad mét bril, hetgeen hem dusdanig goed is bevallen dat hij overweegt een model a la Edgar Davids aan te schaffen.

Verder blijkt doelman Jansen zijn befaamde gele gel vergeten, waardoor hij een combinatie van 3 soorten gel van teamgenoten moet gebruiken om zijn kapsel in model te krijgen.

Kan Van Raalte zijn manschappen op tijd prepareren voor a.s. zondag, als er moet worden aangetreden tegen het altijd lastige TVV? Blijft u het team volgen en steunen in deze roerige tijden.

Lees hier het verslag van HSC’21 5 van deze wedstrijd.

Eén gedachte over “BSC Unisson 3 delft onderspit tegen effectief HSC ’21 5”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *