Boekelose ‘Bad Boys’ Stokkers en Hoogeveen in opspraak na positieve alcoholtest en cannabisgebruik

Inmiddels is het een traditie: spelers van BSC UNISSON 3 die uit de band springen en zich misdragen. Dit weekend maakte de politie in Boekelo bekend dat verdediger Gert Jan Stokkers in op de vroege zondagochtend was gearresteerd terwijl hij dronken op zijn tractor zat.

Dronken op de tractor

De 27-jarige Boekeloer blies op het politiebureau van Enschede tijdens een ademanalyse 620 ug/l, bijna drie keer zoveel als toegestaan. De limiet is 220 ug/l. Het tractor-rijbewijs van Stokkers is ingevorderd. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt, aldus de politie.

stokkers

Cannabis

Ook ploeggenoot Robbert Hoogeveen kwam in opspraak. De middenvelder is door de tuchtcommissie van de KNVB per direct voor één maand geschorst nadat hij betrapt is op het gebruik van cannabis. Zelf zegt de middenvelder niets van deze regelgeving af te hebben geweten. “Ik heb me nooit met stimulerende middelen bezig gehouden die mijn prestaties zouden moeten bevorderen”, aldus een aangeslagen Hoogeveen in een interview met BSCU3 MEDIA. “Ik heb op een feestje, samen met enkele vrienden een marihuanasigaret gerookt. Ik was mij er niet van bewust dat dit onder verboden en stimulerende middelen valt”, aldus Hoogeveen.

“Ik heb er spijt van, het is nooit mijn bedoeling geweest om BSC UNISSON in een negatief daglicht te stellen”, betreurt hij tot slot.

hoogeveen

Van Raalte: “passende maatregelen”

Hoogeveen en Stokkers krijgen van trainer/coach/speler Ronald van Raalte nog een ‘passende maatregel’ te horen. Wat deze maatregel precies inhoudt was bij het te perse gaan van dit artikel nog niet bekend. Wel is bekend dat Van Raalte de media wederom bedreigd heeft, ditmaal met een hamburgertang, toen zij incidenten rondom de spelersgroep vastlegde.

van-raalte-valt-media-aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *