Barels laat transfermarkt op grondvesten schudden: dubbele megatransfer in de maak

BSC Unisson 3 legde donderdagavond TVO 4 over de knie, maar moet in de competitie nog altijd 5 teams boven zich dulden op de ranglijst. Technisch Manager Patrick Barels denkt dan ook dat zijn elftal nog wel wat versterking kan gebruiken en in de zomer zou hij willen toeslaan op de transfermarkt.

Type Nigel de Jong

Barels zou vooral op het middenveld en in de voorhoede nog wat extra versterking willen binnenhalen. De posities links en rechts voorin zijn met Ron Schukkert en Leshley Kuypers ingevuld, maar in geval van blessures, weekendjes weg of incidenten ontstaat er direct een probleem nu Arjan Stokkers zijn afscheid heeft aangekondigd. Ook op het middenveld is de spoeling dun en wordt nog gezocht naar ‘een type Nigel de Jong’. Volgens BSCU3 Media mikt Barels daarom op twee ervaren Enschedeers, waarvan één zelfs een zeer bekende is van de Boekeloers.

Slimme truc Barels

Barels zou namelijk na dit seizoen ex-1e elftal speler Toine Kohn en Michel Kerver aan zijn selectie willen toevoegen. Kohn en Kerver speelden eerder samen bij De Tubanters maar lijken nu een spectaculaire transfer te overwegen. De twee vertegenwoordigen normaal gesproken een transferwaarde van enkele miljoenen, maar zouden door een slimme truc van Barels transfervrij kunnen overkomen van De Tubanters.

[Later meer]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *