Analist: ‘Dekker pakte bewust rode kaart’

De rode kaart die Niek Dekker zondagochtend in de tweede helft van het duel met Rood-Zwart pakte, is onderwerp van de nodige discussie. Voormalig vlagger, analist en teamwatcher Michel van Gelder komt met een opvallende verklaring. Hij vindt dat deze prent de aanvaller van BSC Unisson 3 wel érg goed uitkomt.

Instructies

Dekker sprak vijf minuten na rust 2-3 stand in het competitieduel aan de zijlijn kort met speler/coach/vlagger Ronald van Raalte. Een paar minuten later belaagde hij de scheidsrechter en kreeg eerst geel en daarna direct rood. Door die kaart is de rechtsbuiten geschorst voor de komende vier wedstrijden van BSC Unisson 3.

Van Gelder: ‘geen twijfel’

Voormalig vlagger van het team Michel van Gelder, actief als analist rond het duel, kent weinig twijfel: “Ik denk dat hij hem expres pakte. Als je weet dat hij aanstaande zondag op het werk moet invallen voor een collega, snap ik dat wel. Bij De Kater kunnen ze hem goed gebruiken nu het weer mooier wordt, de temperatuur stijgt en de terrassen vollopen. Misschien had ik het zelf ook wel gedaan. Sterker nog, de kans is groot dat ik zondag bij Dekker op het terras zit. Als de WiFi daar goed is tenminste, zodat ik wel de nodige content kan ontvangen en doorsturen naar de jongens.”

Van de nood een deugd

Desgevraagd ontkent Dekker dat de kaart om die reden ‘gepakt’ is. ‘Dit is natuurlijk klinkklare onzin, kl**tz*k! Ik help anderen waar dat kan, en nu geldt dat ik op mijn werk hard nodig ben. Op deze manier maak ik van de nood een deugd. Ik heb er alle vertrouwen in dat het team ook zonder mij de punten gaat pakken tegen Bon Boys’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *